ТЕМА

Забудовники починають не лише зводити житло а й інфраструктуру

19 сентября 2016 | 13:05

"Київміськбуд" проводить реконструкцію котельні, яка забезпечує теплом Позняки та Осокорки.


ПАТ “ХК “Київміськбуд” у 2016 вже виконав робіт з будівництва мереж на суму 270 млн грн. Також холдингова компанія проводить реконструкцію котельні “Здолбунівська”, яка допоможе забезпечити теплом помешкання на Позняках та Осокорках. Про це повідомив Голова правління — президент ПАТ “ХК “Київміськбуд” Ігор Кушнір під час засідання Київради, повідомляє УНН.

“У 2016 році ведеться будівництво мереж на 27 житлових об’єктах, де вже виконано робіт на 270 млн. гривень. Після введення в експлуатацію ці мережі будуть передані в комунальну власність. Крім того, компанія без участі міських коштів і грошей інших забудовників робить реконструкцію котельні „Здолбунівська“, вирішуючи серйозну проблему забезпеченням теплом і гарячою водою жителів Позняків і Осокорків”, — зазначив президент “Київміськбуду”.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: АР

В немецком аэропорту Пархим, который принадлежит китайской компании, в украинский самолет Ан-124 грузят вагон метро, изготовленный транспортным отделением канадской корпорации Bombardier для метро в индийском Дели. «Bombardier Transportation» изготовит 424 вагона для метро в столице Индии.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: