ТЕМА

Військовослужбовця судитимуть за збут боєприпасів та наркотиків

04 октября 2016 | 08:42

Військовою прокуратурою Черкаського гарнізону Центрального регіону України скеровано до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця за контрактом Збройних Сил України, який на початку липня 2016 року викритий на продажі психотропних речовин та ще з двома товаришами по службі на збуті боєприпасів.


Два його співслужбовці засуджені до 1,5 року тримання в дисциплінарному батальйоні та штрафу в розмірі 20 400 гривень.

Третього військовослужбовця, який окрім збуту боєприпасів, ще й систематично продавав психотропну речовину – «амфетамін» та зберігав наркотичну речовину «канабіс», судитимуть за ч.2 ст.28, ч.1 ст.263, ч.2 ст.307 КК України (збут боєприпасів, вчинений повторно, за попередньою змовою групою осіб без передбаченого законом дозволу, незаконне зберігання наркотичного засобу і психотропної речовини, та незаконний збут психотропної речовини, вчинений повторно).

Нагадаємо, троє військовослужбовців реалізували цивільним особам понад 10 тисяч патронів та три гранатомети. У ході обшуків у них вилучені кошти в сумі 4500 доларів США отримані за збут вказаних боєприпасів та самі боєприпаси. Також, за місцем проживання одного з військовослужбовців виявлено та вилучено наркотичний засіб «канабіс», а в ході досудового розслідування ще й доведено систематичний збут військовослужбовцем психотропної речовини «амфетамін».



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сиднейский музей полиции и юстиции

Конец 1930-х. Австралия. Фото с места убийства около железнодорожных путей.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: