ТЕМА

На Полтавщині пошили одяг світового бренду на кілька мільйонів

05 октября 2016 | 12:53

На Полтавщині у місті Горішні Плавні поліція виявила потужний підпільний цех з пошиття брендового одягу. Про це УНН повідомили в Департаменті захисту економіки Нацполіції.


Правоохоронці з’ясували, що на території регіону займаються підпільним виробництвом спортивного одягу світового бренду. Виготовлена продукція розповсюджувалась на території України. Здійснювався тільки оптовий продаж.

Вчора, 4 жовтня, працівники Управління захисту економіки та слідчі поліції провели санкціонований обшук у приміщенні підпільного виробництва спортивного одягу. Було вилучено близько 5 тисяч одиниць одягу з логотипом світової торговельної марки, 37 швейних машинок, а також спеціальні трафарети.

За попередніми підрахунками, вартість вилученої продукції сягає близько двох мільйонів гривень.

Наразі встановлюються канали збуту фальсифікованої продукції, та особи, причетні до організації підпільного виробництва.

За незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару — підпільним “кутюр’є” загрожує штраф від 17 тисяч до 34 тисяч гривень.

УНН



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

іліціонери намагаються посадити в машину одного з учасників акції протесту проти забудови території Жовтневої лікарні в Києві, в неділю, 16 березня 2008 р. Учасники акції перекрили рух транспорту на вулиці. Загін патрульної служби почав розгоняти мітингуючих. У результаті бійки, що завязалася, декілька чоловік одержали тілесні ушкодження. На території, яку віддали під забудову, у 18 ст. ховали хворих, які померли від сибірської виразки. Супротивники забудови виразили побоювання, що ця інфекція може довгий час залишатися небезпечною для людини. Фото Дмитра Купріяна

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: