ТЕМА

На навчаннях військовий загинув під гусеницями БМП

06 октября 2016 | 09:05

Військовою прокуратурою Деснянського гарнізону Центрального регіону України розпочато кримінальне провадження за фактом порушення правил водіння або експлуатації бойової машини, що спричинило загибель військовослужбовця (ч.1 ст.415 КК України).


Установлено, що 05.10.2016 близько 10.00 години на тактичному полі одного з навчальних центрів Сухопутних військ ЗСУ у селищі Десна Козелецького району Чернігівської області проводились навчання. У ході відпрацювання тактичного заняття під час спішування з БМП–1, військовослужбовець військової служби за контрактом, молодший сержант, попав під гусеницю бойової машини та від отриманих тілесних ушкоджень загинув.

Попередньою причиною цієї трагічної події є порушення правил експлуатації бойової машини водієм-механіком БМП-1 (військовослужбовцем військової служби за контрактом).

У ході слідства досліджується правильність організації проведення навчання, повнота доведення заходів безпеки на учбових місцях, виконання нормативних вимог використання бойової техніки та інше.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко під час відвідування Музею памяті жертв Холокосту Яд ва-Шем в Єрусалимі (Ізраїль) в неділю, 14 січня 2007 р. В ході візиту до Ізраїлю Тимошенко відвідала християнські святині, побувала в Храмі Гроба Господнього, пройшла шляхом Ісуса Христа в Його останній день земного життя. Вона також зустрілася з Патріархом Православної церкви Єрусалиму Теофілосом ІІІ і отримала його благословення. Фото Олександра Прокопенка

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: