ТЕМА

Суд задовольнив позов родини із Широкине про відшкодування моральної шкоди в розмірі 1 млн грн через смерть члена сім'ї під час боїв за село

13 ноября 2019 | 20:19

Жовтневий районний суд м. Маріуполя 15 жовтня 2019 року задовольнив позов двох колишніх мешканців Широкине до держави Україна про відшкодування моральної шкоди через смерть члена сім’ї в ході воєнних дій в селі, і ухвалив стягнути на їхню користь з державного бюджету загальну суму в розмірі 1 млн грн. Рішення у справі виніс суддя Вадим Ковтуненко.


«Відшкодувати […]* за рахунок коштів Державного бюджету України моральну шкоду, внаслідок загибелі чоловіка – […] в розмірі 500 000 гривень шляхом стягнення з Державної казначейської служби України. Відшкодувати […]  за рахунок коштів Державного бюджету України моральну шкоду, внаслідок загибелі батька – […], в розмірі 500 000 гривень шляхом стягнення з Державної казначейської служби України», - йдеться в рішенні суду.

Чоловік загинув 15 лютого 2015 року в Широкине внаслідок кульового поранення. В цей час в селі велися активні бойові дії. Тіло чоловіка знайшли в подвір’ї його дому.

Широкинцям допомагає відстоювати позиції в суді Східноукраїнський центр громадських ініціатив.

*Потерпілі поки не бажають, щоб їхні прізвища оприлюднювались.

Звідси



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Сameron Davidson

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: