ТЕМА

"Сільпо" купує "Фуршет"

18 февраля 2021 | 12:02

Компанія "Сільпо-Фуд" планує купити майно мережі "Фуршет", яка знаходиться в стадії банкрутства. Про це повідомляється на сайті Антимонопольного комітету, який буде розглядати заявку компанії на засіданні в четвер.


"Сільпо-Фуд" звернулася за дозволом придбати об'єкти нерухомості, обладнання і товарні залишки, які знаходяться у групи "Фуршет" на праві власності чи користування.

Мережа "Фуршет" нараховує 25 магазинів в різних регіонах України. 

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", єдиним акціонером компанії є Anthousa Limited (Великобританія), наглядову раду якої очолює депутат Київради Ігор Баленко.

18 січня 2021 року Господарський суд Дніпропетровської області відкрив провадження у справі про банкрутство дочірнього підприємства "Рітейл Центр", що володіє мережею супермаркетів "Фуршет", ввів мораторій на задоволення вимог кредиторів і процедуру розпорядження майном боржника.

"Сільпо-Фуд" через венчурний корпоративний інвестфонд "Рітейл Капітал", ПрАТ "Фоззі Рітейл" та ТОВ "Фоззі Груп" належить Володимиру Костельману (51%), Олегу Сотникову (23,235%), Роману Чигирю (23,235%) і Юрію Гнатенку - (2,53%).



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

фото Константин Гришин. 2 июля, тропический ливень в Киеве и его последствия.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: