ТЕМА

Данилов: ви прийшли на нашу землю – ми прийдемо до вас

07 марта 2022 | 16:29

Через руйнівну війну Росії проти України російських військових злочинців чекає трибунал. Українська сторона попереджає, що вони ніде не зможуть сховатися. Про це, із посиланням на соцмережу секретаря РНБО Олексія Данилова, пише Олександр Мороз, РБК-Україна.


"Переконаний, що майбутній трибунал над російськими злочинцями стане показовим як для всього світу, так і для самої Росії, оскільки війна з Україною, крім усього іншого, запустила процес ліквідації самого путінського режиму", - зазначив він.

Він також підкреслив, що український народ "перемолов не одну імперію" і від цього став тільки міцнішим і витривалішим.

"Ви вбиваєте наших дітей, жінок, літніх людей! Ми всіх і все пам'ятаємо, нікого і ніколи не забудемо! Ви ніде не сховаєтеся: ні за парканами ваших будинків, ні на віллах в Майямі, ні на яхті на Сейшелах або в бункері на Уралі. Знайдемо і прийдемо або як за Ейхманом, або як за Бен Ладеном. Ваші злочини в документах, а пам'ять про них розпеченим залізом в серцях. У наших списках і ті, хто віддавав накази, і ті, хто їх виконував - наводив приціл ракетного удару по наших мирних містах. Ви прийшли на нашу землю і в наші сім'ї - ми прийдемо до вас", - додав Данилов.

Зазначимо, Усама Бен Ладен - це міжнародний терорист, засновник "Аль-Каїди" (взяла відповідальність за теракти 11 вересня 2001 року в США), був ліквідований в 2011 році американськими військовими в Пакистані.

Адольф Ейхман - німецький оберштурмбанфюрер СС, відповідав за "вирішення єврейського питання", в 1960 році був викрадений агентами "Моссада" і страчений в Ізраїлі.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Народний депутат України Петро Порошенко в сесійній залі Верховної Ради України в Києві у вівторок, 6 лютого 2007 р. 3 лютого 2007 р. Петру Порошенку було відмовлено в перетині кордону Російської Федерації. Інцидент відбувся в аеропорту Пулково (Санкт-Петербург), де Порошенку, прибулому чартерним рейсом з приватним візитом, повідомили, що він оголошений персоною нон-грата, у зв'язку з чим в'їзд в РФ йому заборонений. Згідно з наявної інформації, інцидент з народним депутатом України можна вважати відповідною реакцією російської сторони на зарахування в списки персон нон-грата депутатів Держдуми Володимира Жириновського і Костянтина Затуліна. 22 грудня 2006 р. в ході візиту президента РФ Володимира Путіна до України глава держави особисто звертався до Віктора Ющенка з проханням посприяти у виключенні із списку персон нон грата цих політиків, але одержав відмову. Списки персон нон-грата існують в будь-якій державі. До осіб, чий в'їзд небажаний, відносяться три категорії громадян: помічені в антидержавній діяльності, що вчинили на території приймаючої держави злочин, доведений судом, або якщо іноземний громадянин перебуває в міжнародному розшуку. Фото Євгенія Орловського

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: