ТЕМА

Затримано українського власника чеських борделів

22 марта 2007 | 18:51

Починаючи з червня минулого року, працівники київського Управління боротьби з організованою злочинністю почали отримувати інформацію про діяльність на території Києва організованого злочинного угруповання, що займалося вербовкою довірливих дівчат, які шукали заробітку за кордоном, та відправляли їх до Європейських країн, де вони, як секс-рабині повинні були працювати у місцевих борделях.


До складу угрупування входило понад 15 осіб з різних країн Європи. Ватажок злочинної групи, кримінальний авторитет Т, безпосередньо мав у власності три нічних клуби на території Чеської республіки.

За період своєї діяльності угрупування переправило за межі України понад 200 жінок.

Зусиллями столичних оперативників та їхніх колег з Чехії 21 березня було попереджено вивезення за кордон наступної партії шукачок кращої долі, усіх учасників злочинної групи затримано, у тому числі 11 осіб затримано у Чехії.

Стосовно учасників злочинного угрупування порушено кримінальну справу за ст. 149 КК України (торгівля людьми). Лідера угруповання зактрнимано у порядку ст. 115 КПК України. Готується міжнародне доручення щодо арешту нерухомого та іншого майна організатора злочинного угруповання та інших його учасників, що знаходиться поза межами України.

Це не перше резонансне затримання працівниками Київського УБОЗу таких злочинних угруповань. Минулого року було затримано лідера злочинного угруповання громадянина Ізраїлю В.М. Володарського Останнього, не зважаючи на його впливові корупційні звязки в вищих ешелонах влади, було депортовано до Ізраїлю, де засуджено до 4-х років позбавлення волі.

ПРЕС-СЛУЖБА ГУБОЗ МВС України            



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

Лолита-мода в Японии.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: