ТЕМА

Українських повій постачали в Європу за інтернет-замовленням

29 марта 2007 | 13:50

Працівники Департаменту по боротьбі зі злочинами, повязаними з торгівлею людьми, припинили діяльність організованої злочинної групи, яка налагодила постачання українок для надання секс-послуг в готелях Європи. Цей бізнес був налагоджений за всіма правилами людей, які шанують сучасні технології. Дівчат не примушували стояти у вітринах борделів, рекламуючи себе, закликати клієнтів яскравим макіяжем чи відвертим одягом. Потенційних поціновувачів інтимних втіх шукали за допомогою мережі Інтернет.


 Для цього було створено спеціальний веб-сайт, де бажаючі могли і товар побачити, і ціну на нього. Там же розмішувалася інформація про послуги, які надавалися любителям активного відпочинку. В залежності від їх тривалості та виду встановлювалася ціна від 250 до 1800 євро могло обійтися одне побачення з красунею за викликом.

Клієнтів у дівчат вистачало, та й на гроші вони не скупилися. Адже секс-послуги надавалися в європейських готелях, де платоспроможність мешканців сумнівів не викликає. Підприємцями від секс-індустрії було налагоджено цілу мережу спецобслуговування. Та попри всі заходи безпеки, які вживалися організаторами, конфіденційність все-таки була порушена...

Департаментом боротьби зі злочинами, повязаними з торгівлею людьми, МВС України спільно з правоохоронними органами Франції було припинено протиправну діяльність організованої групи з міжнародними звязками, до якої входило пять громадян України. Сутенери поставляли українських жінок до країн Європейського Союзу для заняття там проституцією. Всі організаційні турботи по майбутньому працевлаштуванню повій добродії брали на себе. За підробленими візовими документами вони переправляли дівчат в держави Західної Європи, де  українки потрапляли в тенета секс-індустрії. Що без роботи дівчата не залишаться, було гарантовано - члени цієї злочинної групи діяли за своєю детально розробленою схемою надання сексуальних послуг в готелях та чітко її дотримувалися.

Наразі за даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.2ст.303 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за сутенерство та втягнення особи в заняття проституцією. Слідство триває.

Любов Нечипоренко, ДЗГ МВС

Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сергей Гутиев

Киностудия им. Довженко. Памятник Кобзарю. Автор росписи не известен.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: