ТЕМА

Міліція заспокоїла пікетувальників

30 марта 2007 | 19:03

Заступник Міністра Василь Фатхутдінов: «Безпека людей поза політикою»


Сьогодні в МВС України відбулася зустріч заступника Міністра внутрішніх справ начальника міліції громадської безпеки Василя Фатхутдінова з  організаторами запланованих на 31 березня масових акцій від різних політичних сил Романом Безсмертним, Анатолієм Семиногою, Василем Горбалем, Миколою Бабієм, Володимиром Філіповим.

Питання, що обговорювалося в процесі спілкування політиків і одного з керівників МВС, було єдиним гарантування безпеки мешканців столиці та інших людей, які приїдуть до Києва з усіх регіонів України з метою демонстрації своїх поглядів на ситуацію в державі. Представники різних політичних рухів одностайно підтвердили, що громадський порядок, спокій і безпека учасників масштабних заходів та киян  є   безумовним пріоритетом для них. Організатори мітингів поінформували МВС про відповідні дії, що вже вжиті ними, і про те, яким чином планується не допустити жодних ексцесів та конфліктів завтра. Робота для цього, на загальне переконання, проводиться велика, і є всі підстави сподіватися, що результат буде позитивним.

Василь Фатхутдінов повідомив гостям МВС про стан готовності органів внутіршніх справ до виконання службових завдань, підкресливши, що міліція налаштована по відношенню до учасників акції миролюбно і діятиме виключно в межах чинного законодавства, причому - незалежно від політичних кольорів мітингувальників. Заступник Міністра також попросив нагадати  усім про відповідальність, покладену Законом на правопорушників, і подякував організаторам масових акцій за співпрацю та взаєморозуміння. 

- Насамперед я щиро вдячний вам за те, що ви дуже швидко відгукнулися на наше запрошення зустрітися, за толерантність і розуміння проблем охорони громадського порядку, які можуть виникати, коли в межах однієї території збираються великі маси ідеологічно протилежно налаштованих людей. зауважив Василь Фатхутдінов. Думаю, що разом з вами організаторами заходів, тими представниками політичних сил, які відповідають за безпеку, міліція зробить усе можливе, щоб не допустити протистояння між громадянами, застосування будь-яких силових методів впливу на ситуацію. Наш спільний обовязок попередити, унеможливити масові правопорушення в столиці України.

 

ДЗГ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сиднейский музей полиции и юстиции

26 июля 1929 г. Хейзел МакГиннесс (на фото) арестовали вместе с матерью Адой МакГинесс - за хранение кокаина в существенных количествах. Во время ареста Ада бросила сумку с кокаином дочери, крикнув "Беги, Хейзел!". Детективы выступили в защиту Хейзел в суде, утверждая, что в преступление ее втянула мать, которую они охарактеризовали как "самую злую женщину в Сиднее".

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: