ТЕМА

Президент навів порядок в окремо взятому суді

26 апреля 2007 | 09:00

Президент звільнив заступника голови Феодосійського міського суду


Президент України óктор Ющенко звільнив Вадима Копиляна з посади заступника голови Феодосійського міського суду Автономної Республіки Крим. óдповідний Указ Глава держави підписав сьогодні, 25 квітня.

Як повідомив Заступник Глави Секретаріату Президента України Ігор Пукшин, підставами для звільнення стали рішення Ради суддів України від 20 квітня ц.р. та подання Голови ВСУ В. Онопенка. «Згідно із зазначеним поданням, Президенту було запропоновано звільнити Копиляна Вадима Анатолійовича за грубе порушення посадових обовязків», зазначив І. Пукшин.

За його словами, йдеться про те, що заступник голови Феодосійського міського суду «проявив особисту зацікавленість у прийомі позовної заяви, в передачі позову судді та винесенні ухвали, якою заборонялося Кабінету міністрів України, Державному казначейству, іншим центральним і місцевим органам виконавчої влади здійснювати будь-які дії щодо виконання Указу Президента України від 2 квітня ц. р. «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України».

Прес-служба Президента



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Президент України Віктор Ющенко з дітьми запалюють свічки на згадку про жертви голодомору 30-х років на Михайлівській площі біля Знаку пам'яті жертв голодомору 1932-1933рр. у Києві у суботу, 26 листопада 2005 р. Цього дня вся площа була заставлена такими свічками. Фото Олександра Синиці / УНІАН

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: