ТЕМА

Ющенко "прогнувся" перед судом за рахунок уряду

27 апреля 2007 | 13:09

Президент вважає за необхідне збільшити видатки на утримання судової влади


  

Президент України Віктор Ющенко стурбований ситуацією, що склалася навколо створення умов для належного функціонування судової влади в Україні.

У листі до Прем'єр-міністра України В. Януковича Глава держави вказує на те, що в Законі України «Про Державний бюджет України на 2007 рік» на утримання судової влади враховані видатки в обсягах, менших від потреб.

«Неналежним чином виконуються і завдання, передбачені Планом заходів на 2006 рік щодо вдосконалення судового устрою та забезпечення справедливого судочинства в Україні відповідно до європейських стандартів, затвердженим Указом Президента України від 20 березня 2006 року № 242», йдеться у листі В. Ющенка.

З огляду на це, Президент України просить Премєр-міністра особисто розглянути спільне звернення Верховного Суду України, Ради суддів України і Державної судової адміністрації України та при внесенні змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2007 рік» врахувати збільшення видатків на утримання судової влади.

Про вжиті заходи В. Ющенко просить повідомити до 1 липня 2007 року.

Прес-служба Президента



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Израильский поселенец и палестинец спорят у дома в Шейкх Джаррах, Восточный Иерусалим. (Ahmad Gharabli/Agence France-Presse/Getty Images)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: