ТЕМА

Є перші жертви серед дітей, залучених до політичних акцій в Києві

03 мая 2007 | 12:13

У Саратському районі Одеської області хочуть знайти винних у травмуванні в автоаварії школярів, яких везли до Києва для участі в мітингах коаліції.


 Голова Саратської районної державної адміністрації Анатолій Негодяєв спрямував у неділю до місцевих відділень міліції та прокуратури листи проханням провести ретельне розслідування, виявити і покарати винних.

Напередодні мікроавтобус «Форд-транзит», який прямував із райцентру Сарата Одеської області у напрямку Києва, біля райцентру Любашівка зіткнувся з автомашиною «КАМАЗ». Як стало відомо, у мікроавтобусі їхала група людей, серед них учні Успенівської сільської середньої школи Саратського району, для участі в акції на підтримку антикризової коаліції і Віктора Януковича в Києві.

Із пятьох дітей двоє нині перебувають у хірургічному відділенні Любашівської центральної районної лікарні. Отримані школярами ушкодження лікарі оцінили як «середньої важкості»: Анастасія Снігірьова отримала перелом голені, а Віктор Соломатін має численні ушкодження на обличчі.

Фахівці Саратської районної державної адміністрації побували у селі Успенівка і отримали від батьків та дітей пояснювальні записки, які підтверджують причетність Партії регіонів до залучення школярів до акцій на київському Майдані, повідомляє Радіо Свобода.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: