ТЕМА

Заступник міністр внутрішніх справ Ігор Білозуб: ГУБОЗ вилучає зброю й не лізе в політику

27 мая 2007 | 15:31

Цієї ночі у Києві правоохоронці вилучили чи не найбільшу цього року партію зброї


  Співробітники  УБОЗ ГУМВС України в Києві спільно з колегами з СБУ сьогодні в ночі затримали велику партію зброї та вибухівки - 40 одиниць вогнепальної зброї та майже 20 тисяч патронів.

Спецоперація тривала майже місяць. Правоохоронці провели три контрольні закупівлі зброї. Останню пістолет-кулемет «Скорпіон». Після цього торгівця зброї було затримано. Ним виявився раніше не судимий молодик (1977 р.н), якій працював в одному з комерційних підприємств-тирів на Київщині. Під час обшуків сьогодні вночі у його помешканні убозівці вилучили чималу кількість вибухівки. За місцем його роботи у приміщені тиру знайдено та вилучено вогнепальну зброю та набої до неї. Частина зброї належить молодику. Власників решти наразі встановлюють правоохоронці. За даним фактом Голосіївським РВ ГУМВС України в Києві порушено кримінальну справу за ч.1 ст.263 КК України. Вирішується питання обрання міри запобіжного заходу затриманому.

 

Загалом цього року працівники органів внутрішніх справ вилучили з незаконного обігу майже 1200 одиниць вогнепальної зброї, майже 100 000 набоїв різного калібру, 100 гранат, 100 кг вибухівки,  в тому числі 28 саморобних, пристроїв.

З початку року працівниками ГУБОЗ розкрито 38 резонансних вбивств, з них 5  вбивств на замовлення.

І на сьогодні працівники спецпідрозділів ГУБОЗ МВС України працюють в робочому режимі.

 

Відтак сьогоднішню заяву  деяких політичних сил обєднаної про нібито підготовку праціниками ГУБОЗ МВС України озброєних провокацій перший заступник Міністра внутрішніх справ Ігор Білозуб вважає «маячнею, навіяною спекою». Під час сьогоднішньої прес-конференції в МВС генерал Білозуб закликав представників політичних сил у разі отриманя будь-якої інформації щодо імовірних провокацій негайно повідомляти про це підрозділи ГУБОЗ МВС України або СБУ.

 

ПРЕС-СЛУЖБА ГУБОЗ МВС УКРАЇНИ



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: