ТЕМА

За Піскна "порвуть" суддю

29 мая 2007 | 12:43

Звернення С.Піскуна до Шевченківського райсуду свідчить про те, що рішення Соломянського райсуду є «липовими» Ігор Пукшин


  

Звернення С. Піскуна до Шевченківського районного суду м. Києва щодо скасування Указу Президента № 469/2007 «Про визнання таким, що втратив чинність, Указу Президента України від 26 квітня 2007 року № 357» свідчить про те, що ухвали та постанови Соломянського районного суду м. Києва, якими суд зобовязав припинити протиправні дії щодо призначення та звільнення Генерального прокурора, є «липовими». На цьому наголосив заступник Глави Секретаріату Президента Ігор Пукшин.  

При цьому І. Пукшин підкреслив, що «заявник чітко усвідомлює, що постанова і ухвала Соломянського райсуду винесена суддею Соломянського районного суду м. Києва Володимиром Скориком одноособово». Ігор Пукшин наголосив, що відповідно до чинного законодавства питання оскарження дії чи бездіяльності Кабінету Міністрів, Президента чи інших органів центральної виконавчої влади слухається судом у кількості трьох суддів. «А він це зробив одноосібно. Зазначені документи однозначно незаконні», сказав заступник Глави Секретаріату.

Ігор Пукшин також додав, що на сьогодні у Вищій раді юстиції порушено питання щодо звільнення В. Скорика з посади судді.


Прес-служба Президента

Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Фото Derek Hadson

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: