ТЕМА

МО та МВС з"ясовують стосунки

31 мая 2007 | 17:16


  31 травня Міністерство оборони України поширило копії службової переписки МВС України та МО України. Документи датовані березнем квітнем 2007 року і містять інформацію щодо обміну матеріально-технічними засобами, зокрема, зброєю. Викликає здивування, що обнародувана лише переписка поточного року. В той же час, існують аналогічні документи за 2005 2006 роки, в яких заявлена потреба МВС в озброєнні (в значно більших обсягах) була задоволена Міністерством оборони.

Департамент зв`язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ пропонує посадовим особам Міністерства оборони припинити з`ясування відомчих стосунків через засоби масової інформації.

Звертаємо увагу, що оприлюднення через ЗМІ текстів службових документів є неприпустимим, несе загрозу національній безпеці держави та передбачає кримінальну відповідальність.

МВС з цього приводу зробило таку заяву:

Міністерство внутрішніх справ України констатує продовження системної кампанії з дискредитації керівництва МВС з боку окремих політичних сил із залученням посадових осіб силових відомств.

Після "гучної" прес-конференції командувача внутрішніх військ О.Кіхтенка з оприлюдненням сфальшованих "документів" про ніби то накази Міністра внутрішніх справ України В.Цушка пану Кіхтенку, до преси з не менш сенсаційними заявами вийшов міністр оборони України А.Гриценко. Зокрема, інформаційні агентства з посиланням на Гриценка повідомляють, ніби В.Цушко просив його "передати МВС 11 тис. одиниць стрілкової зброї та десятки мільйонів одиниць боєприпасів".

МВС України наголошує на абсурдності та неприпустимості подібних заяв з уст будь-яких посадових осіб, слову яких, в принципі, мають вірити сотні тисяч незаангажованих політикою військовослужбовців. Кожне слово людей такого рангу має бути зваженим і усвідомленим, а звинувачення мати хоч якусь документальну основу. Наклепи і плитки ще нікому не додавали авторитету, а тим більше у військовому середовищі.

ДЗГ МВС України

  

Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: