ТЕМА

Безногий українець здолає 400 км на милицях від Луцька до Києва

12 июня 2007 | 11:29

12 червня розпочинається безпрецедентна акція 400- кілометровий піший перехід на милицях інваліда I групи Володимира Фінюка з м. Луцька до м. Києва. У поході його супроводжує 12 річний син Валентин.


 Володимир Фінюк став інвалідом після тяжкої травми хребта. Та духом не занепав. Почав тренуватися і два роки тому здійснив сходження на вершину Говерли. Перехід Луцьк-Київ його давня мрія. Це данина пам'яті ветеранам Великої Вітчизняної війни та заклик до тих, хто сьогодні зневірився в своїх силах і можливостях, втратив надію у завтрашній день. Це приклад для сотень тисяч інвалідів і для здорових людей, що варто боротись, що можна перемагати!
Підтримку акції «Вставай та йди» здійснює Відкритий міжнародний університет розвитку людини "УКРАЇНА".

Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Бурий ведмідь ходить біля тіла загиблого відвідувача зоопарку у вольєрі бурих ведмедів в зоопарку у Миколаєві, у неділю, 13 липня 2008 р. Цього дня один з двох бурих ведмедів (самець) роздер людину на смерть. Відвідувач, за свідченнями очевидців, о 9.30 ранку в нетверезому стані намагався сфотографуватися з ведмедями, але впав до вольєру. Врятувати чоловіка співробітники зоопарку не встигли. Співробітники МНС дістали останки загиблого відвідувача з вольєри. Фото Руслана Сірого

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: