ТЕМА

Відтепер комерсантів труситимуть за законом

13 июня 2007 | 16:15

Президент підписав закон


  

Президент України Віктор Ющенко підписав Закон України № 877-V «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» від 5 квітня 2007 р.

Цей Закон спрямований на вдосконалення правових засад організації державного контролю за господарською діяльністю в Україні, тому його прийняття є надзвичайно актуальним для суб'єктів господарювання.

Закон дозволить сформувати належні правові умови для проведення державного нагляду (контролю) за господарською діяльністю в Україні, встановити єдиний порядок організації та проведення заходів державного контролю, підвищити рівень захищеності суб'єктів підприємництва, зменшити можливості для зловживань з боку працівників контролюючих органів.

Водночас згаданим Законом не враховано визначених іншими законами особливостей регулювання державного нагляду (контролю). Зокрема, норми Закону щодо визначення підстав для проведення контрольних заходів та їх строків не узгоджуються із податковим законодавством.

Зважаючи на це, Глава держави звернувся до Уряду з проханням вивчити ризики, пов'язані з впровадженням норм Закон України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», за необхідності підготувати зміни і внести їх в установленому порядку на розгляд Верховної Ради України.



комментарии [1]

08.02.2008 08:27     сес відміняються по суті раптові перевірки санепідслужбою,це приведе до наявності на прилавках просроченої і неякісної продукції харчування,цей Закон примінимий до фіскальних органів
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: