ТЕМА

Селяне Луганщини торгували зенітно-ракетними комплексами

20 июня 2007 | 15:02

На Луганщині засуджено торгівців зброєю, які намагалися продати зенітно-ракетних комплекси Стріла-3.


Вироком Перевальського райсуду  Луганської області до позбавлення волі  (від 3 до 3.5 років) засуджено трьох місцевих мешканців, які  намагалися продати два переносних зенітно-ракетних комплекси промислового виробництва марки Стріла-3. Такі комплекси знаходяться на озброєнні військовиків та здатні знищувати повітряні цілі на відстані до пяти кілометрів.

Нагадаємо, групу зловмисників було затримано у селищі Чернухіно на Луганщині у лютому 2007 року в ході спільної операції працівників Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України та Управління БОЗ УМВС України в Луганській області.

У багажнику їхнього автомобілю Деу-Ланоз оперативники знайшли два зенітно-ракетних комплекса. Як зясували працівники УБОЗ, ці ракетні установки передав затриманим для зберігання член одного з бандформувань, якого застрелили в середені 90-х років. Через десять років зловмисники вирішили продати зброю. За кожну ракетну установку вони вони хотіли отримати по 100 тисяч доларів США, але потім знизили ціну до 15 тисяч. Утім здійсненню цих планів завадили убозівці.

За фактом незаконного зберігання, передачі та збуту вогнепальної зброї було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.263 КК Ураїни.

 

ПРЕС-СЛУЖБА ГУБОЗ МВС УКРАЇНИ



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Группа Femen прибыла в Херсон, чтобы открыть там свое отделение. Акция, как всегда, удалась. Фото - Виталий Данильченко.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: