ТЕМА

Ющенко збирається зменшити ПДВ й легалізувати продаж землі. З 1 січня 2008 року!

22 июня 2007 | 16:23

Президент закликав переглянути основи національної економічної політики



З 2008 року ми повинні радикально змінити основи національної економічної політики. Про це Президент України Віктор Ющенко заявив сьогодні під час робочої поїздки до Рівненської області. Він наголосив, що зараз майже 50% національної економіки працює «в тіні» через відсутність в Україні клімату для ефективного бізнесу.
Вирішення проблеми детінізації економіки, на думку Глави держави, залежить, передусім, від прийняття Податкового кодексу. Цей документ, вважає В.Ющенко, має передбачати, зокрема, зниження ставок ПДВ, податку на прибуток, скорочення кількості податків тощо. «Це повинен бути закон з 1 січня 2008 року», – підкреслив Президент.
Також В.Ющенко наголосив на необхідності скасування мораторію на продаж землі сільгосппризначення з 1 січня 2008 року, перегляду підходів у приватизації, яка має бути чесною та відкритою.


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

23 ноября 2004 года, 18.24. Верховная Рада Украины. Только что Виктор Ющенко с парламентской трибуны присягнул на Библии на верность Украине. После нелигитимной президентской присяги все, кто собрался в кулуарах Верховной Рады, стали открывать окна, чтобы сообщить многотысячной толпе на улице радостную новость.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: