ТЕМА

"Народна самооборона" та "Наша Україна" зіллються у політичному екстазі

01 июля 2007 | 16:30

Лідери «Народної самооборони» та «Нашої України» поінформували Президента про намір йти на парламентські вибори єдиним блоком демократичних сил





Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з лідерами демократичних сил України – лідером «Народної самооборони» Юрієм Луценком та лідером «Нашої України» В’ячеславом Кириленком.

У ході розмови керівники «Народної самооборони» та «Нашої України» поінформували Главу держави про намір очолюваних ними політичних сил разом, єдиним блоком, брати участь у позачергових виборах до Верховної Ради 30 вересня. Вони також повідомили В. Ющенка про чіткий намір об’єднатися в єдину потужну демократичну партію після парламентських виборів.

Сьогодні ж, після зустрічі з Президентом, В. Кириленко та Ю. Луценко підписали відповідну Декларацію об’єднання демократичних сил, у якій заявлено про створення виборчого блоку «Наша Україна – Народна самооборона» та намір утворити в подальшому єдину політичну партію.

«Ми вважаємо, що таке наше рішення є вагомою підставою для всіх інших демократичних і патріотичних сил долучитися до створення великого блоку і ухвалити для своїх політичних партій остаточне рішення з цього приводу. Ми вважаємо, що під час наступної виборчої кампанії єдність демократичних сил є обов’язковою умовою – і саме такі накази дають нам виборці по всій Україні», – сказав В. Кириленко журналістам.

Зі свого боку Ю. Луценко наголосив, що сьогодні фактично домовлено про закладення «нового фундаменту в українські демократичній традиції – фундаменту єдності». «Цим документом ми відкриваємо двері для всіх інших демократичних українських партій, які, очевидно, також мають винести уроки з роз’єднаності, що призводить до поразок демократів, і приєднатися до нашого процесу об’єднання в єдину потужну демократичну силу», – сказав лідер «Народної самооборони».



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

фото Ольги Стесиной

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: