ТЕМА

Ющенко забив бізнесюкам щоквартальну стрілку

05 июля 2007 | 09:06

Зустрічі Президента з представниками великого бізнесу відбуватимуться раз у квартал підсумки наради


Під час заключного слова на зустрічі з представниками великого національного бізнесу Президент України Віктор Ющенко запропонував акцептувати Меморандум про співпрацю. Мета прийняття документу – розбудова сприятливого бізнесового середовища та забезпечення стабільного розвитку національної економіки.

В. Ющенко також подякував бізнесменам за значну кількість цікавих корисних думок, висловлених під час зустрічі. Йдеться про розвиток вітчизняного фондового ринку, запровадження ринкових земельних відносин, вдосконалення регуляторної політики, вирішення проблем із рейдерством та правами на власність в Україні. «Ці думки є абсолютно державницькі по ролі та знаковості», – підкреслив Глава держави. За словами Віктора Ющенка, наступна зустріч із представниками бізнес-середовища України буде повністю присвячена саме одній з цих тем. Адже їм слід надавати державного звучання та вирішувати на державному рівні.

Президент доручив першому заступнику Глави Секретаріату Олександру Шлапаку для підготовки наступних зустрічей і підтримки постійного діалогу «влада-бізнес» сформувати робочу групу, до якої, за бажанням, запросити представників ділових кіл.

За попередньою домовленістю зустрічі В. Ющенка з представниками великого бізнесу відбуватимуться раз у квартал. «Якщо за цим столом будуть сформовані ініціативи, на них знайдеться реакція і в парламенті, і в уряді», – переконаний Президент України.

ПРЕС-СЛУЖБА ПРЕЗИДЕНТА



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: