ТЕМА

УДО відвоювало ГПУ у МВС

06 июля 2007 | 11:56

З 5 липня охорону Генпрокуратури здійснює Управління державної охорони Віктор Безкоровайний



Починаючи з 5 липня 2007 року охорону Генеральної прокуратури здійснює Управління державної охорони. Про це повідомив керівник Головної служби з питань діяльності правоохоронних органів Секретаріату Президента України Віктор Безкоровайний. «Відбулися переговори керівництва Генпрокуратури та УДО. Питання забезпечення охорони адміністративних будівель вирішено остаточно», – наголосив Віктор Безкоровайний, додавши, що діалог відбувся на виконання Розпорядження Президента України щодо забезпечення нормального функціонування Генеральної прокуратури.

Він також нагадав, що відомі події 24 травня, які відбулися біля Генпрокуратури, призвели до зміни суб’єкта охорони будівлі по вулиці Різницькій. «Це було бажання окремих політиків силовим шляхом заявити про власні амбіційні наміри та дестабілізувати ситуацію в країні», – переконаний В. Безкоровайний.

 Довідка:

До 24 травня 2007 року охорону адміністративних будівель Генеральної прокуратури України здійснювали підрозділи УДО. Після силового захоплення приміщень Генпрокуратури цю функцію перебрали на себе спеціальні підрозділи МВС.

ПРЕС-СЛУЖБА ПРЕЗИДЕНТА


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

by Yousuf Karsh. Жерар Депардье

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: