ТЕМА

Ющенко вважає: якщо змінити закони, з"являться гроші на соціальні ініціативи

19 июля 2007 | 09:15

В Секретаріаті рекомендуватимуть ветувати Закон про держбюджет-2008 у разі неврахування соціальних ініціатив Президента П.Розенко


Департамент соціальної політики Секретаріату Президента пропонуватиме Президенту України накласти вето на Закон про держбюджет України-2008 у разі неврахування в цьому документі проголошених Главою держави соціальних ініціатив. На цьому сьогодні під час брифінгу наголосив керівник департаменту соціальної політики Секретаріату Президента Павло Розенко. За його словами, в даний час насторожує «відсутність будь-якої реакції Кабінету міністрів щодо проголошених Президентом соціальних ініціатив». «Складається враження, що уряд на сьогодні обрав тактику взагалі не помічати нічого, що каже Президент України», – зазначив П. Розенко.

Він нагадав, що з боку Секретаріату Президента було запропоновано механізм реалізації ініціатив, зокрема мають бути внесені зміни до законодавства. При цьому П. Розенко акцентував, що головним є забезпечення урядом у Законі про держбюджет-2008 відповідного грошового ресурсу.

Також представник Секретаріату нагадав, що минулого тижня Президент звернувся з листом до уряду щодо планування законопроекту про бюджет-2008, в якому наполягає на врахуванні в головному кошторисі країни необхідних коштів, що мають забезпечити соціальні пропозиції Глави держави.

Прес-служба президента



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

На премьере нового фильма Сильвестра Сталлоне «Непотопляемые» в Лос-Анжелесе.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: