ТЕМА

Тимошенко звинуватили у продажу сигарет неповнолітнім

20 июля 2007 | 13:24

Черкаський БЮТ блокує введення аукціонів на продаж землі та підтримує стихійну торгівлю у місті міський голова Черкас Сергій Одарич


Міський голова Черкас, почесний голова Партії вільних демократів Сергій Одарич   звинуватив Юлію Тимошенко у покровительстві стихійній торгівлі у Черкасах. «Боротьба зі стихійною торгівлею ведеться у всіх містах України. І Черкаси не виняток: міська влада запропонувала «стихійникам» торгувати на спеціально обладнаних ринках, вимагаючи припинити реалізацію товарів в антисанітарних умовах», - заявив Сергій Одарич, додавши, що сесія міськради ухвалила з цього приводу всі необхідні рішення.
 

За словами Одарича, депутати ВР від БЮТ вирішили використати «стихійників» у своїй боротьбі проти міського голови, і цю кампанію очолила особисто Юлія Тимошенко. «Мені дуже прикро, що, декларуючи принцип справедливості, Юлія Володимирівна у своїй політичній діяльності керується зовсім іншими поняттями. Зокрема вона стала на захист протизаконної антисанітарної торгівлі у місті Черкаси», - сказав Сергій Одарич.

 

«Це саме ті люди – пояснює Одарич, – які бажають торгувати у невстановлених місцях, не платячи податків у міський бюджет; які розводять антисанітарію і не хочуть займати спеціально відведені та обладнані усім необхідним торгівельні місця на ринках міста».

 

За словами черкаського міського голови, Юлія Тимошенко збирається очолити людей, котрі сприяють поширенню тютюнокуріння серед дітей, оскільки саме на стихійних ринках продають сигарети поштучно і незважаючи на вік покупця. Міський голова Черкас наголосив, що навіть у 40-каградусну спеку, без дотримання будь-яких санітарних норм та без жодного ветеринарного контролю продається м'ясо.

 

Сергій Одарич висловив подив, що БЮТівська «підтримка» черкасцям проявляється тоді, коли міська влада бореться з безгосподарністю та викорінює корупційні схеми, які існували при попередньому – бютівському - керівництві Черкас. «Коли в місті почався демонтаж незаконно встановлених ігрових автоматів, на з'їзді БЮТ було виключено 8 депутатів Черкаської міськради від БЮТ, які проголосували за демонтаж. Коли в Черкасах почалася боротьба зі стихійною торгівлею, на порядку денному БЮТ знову війна з мером» - каже Одарич.

 

«Позатим, - зазначає мер, – я хочу оголосити, що на вчорашній сесії Черкаської міської ради фракція Блоку Юлії Тимошенко проголосувала проти першочергового розгляду «Положення про порядок набуття земельних ділянок на конкурентній основі». Це той документ, який створює механізм реалізації рішення міськради від 15 лютого поточного року про конкурентний продаж землі, проголосований у присутності Юлії Тимошенко. За це «Положення» сьогодні проголосували всі фракції, навіть комуністи і ті, кого виключили з БЮТ, окрім депутатів Блоку Тимошенко. Мабуть тому, що не приїхала їхня керівниця з Києва».

 

На думку Сергія Одарича, у БЮТ та народу різні поняття про справедливість. Для Юлії Тимошенко справедливість – це перевибори і посада прем'єр-міністра. Тоді, як звичайні люди прагнуть підвищення свого добробуту, що прямо пов'язано з підвищенням доходів міського бюджету, скасуванням тіньових економічних схем та наведенням порядку у місті.  

 


Прес-служба міського голови Черкас Сергія Одарича



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Кирилл Привезенцев

Британский блокнот. Она едет в клуб.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: