ТЕМА

Банкова мочить Рудьковского

24 июля 2007 | 13:46

У першому півріччі 2007 року в Україні порушено 345 кримінальних справ в транспортній галузі


За результатами прокурорських перевірок у першому півріччі 2007 року в Україні порушено 345 кримінальних справ в системі Міністерства транспорту та зв’язку України. Про це повідомив Керівник головної служби з питань діяльності правоохоронних органів Секретаріату Президента України Віктор Безкоровайний.

Він поінформував, що 183 справи вже спрямовано до судових інстанцій. За цей період було задоволено 1030 протестів прокурорів і за актами прокурорського реагування притягнуто до відповідальності 3052 посадовців в транспортній галузі. «З приходом на посаду міністра транспорту та зв’язку  Миколи Рудьковського робота цього відомства йде під укіс», – зазначив В.Безкоровайний.

За словами представника Секретаріату Президента, викликає подив той факт, що з численних відомчих перевірок стану профілактичної роботи на залізницях «жодною не виявлено суттєвих порушень, на чому акцентовано в документі прокурорського реагування Генпрокуратури на ім’я міністра транспорту та зв’язку України.

«Теперішній розвиток подій в системі Мінтрансзв’язку України свідчить про вкрай незадовільний стан справ у транспортній галузі, і питання не лише в останніх аваріях на залізниці, що призвели до техногенних катастроф », – акцентував В.Безкоровайний. При цьому він зазначив, що непрофесійність керівника транспортного міністерства України «завдає шкоди економіці України  як транзитній державі».

Прес-служба Президента


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Співробітники одного із спецпідрозділів міліції на території Національного спортивного комплексу Олімпійський під час тактико-спеціальних навчань особового складу Київського гарнізону міліції та внутрішніх військ МВС України з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій під час проведення в Україні фінальної частини чемпіонату ЄВРО-2012 з футболу, в Києві у четвер, 3 липня 2008 р. У навчаннях взяли участь керівники управлінь громадської безпеки та командири підрозділів міліції особливого призначення Беркут ГУМВС, УМВС України всіх регіонів. Фото Олени Старостенко / УНІАН

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: