ТЕМА

Дніпропетровська банда 18-річних протягом місяця вбила 19 чоловік

25 июля 2007 | 11:05

24 липня заступник міністра внутрішніх справ Микола Купянський розповів пресі про дивну банду серійних вбивць, яку щойно викрила міліція. Бандитам не виповнилося й 19, вони походили з порядних сімей, а вбивали задля задоволення. Вони зізналися у 19 вбивствах, скоєних протягом місяця.



 
  Починаючи з 24 червня цього року, на території Дніпропетровської та Запорізької областей було скоєно низку резонансних вбивств. Аналіз їх вчинення наштовхував на думку, що це серійні злочини. Потерпілими були люди різного віку: від неповнолітніх до пенсіонерів. Серед них були і учні, і працюючі, безробітні та особи без місця проживання. Злочини скоювались металевим знаряддям, жертвам розбивали голови до такого стану, що людину складно було впізнати. За свідченням працівників карного розшуку, вони не пригадують випадку, аби за такий короткий термін здійснювалась така значна кількість навмисних вбивств. Майже кожного дня вбивці виходили на „полювання” і визначали наступну «криваву ціль».

Щодня до оперативно-розшукових заходів залучали близько 2 тис. працівників міліції. Нарешті 23 липня затримали трьох підозрюваних: усі мешканці Дніпропетровська, кожному - до 19 років. Молодики іще нещодавно навчалися в одному класі загальноосвітньої школи. Один з них працював в охоронній структурі, два інших – безробітні. Всі - з повноцінних родин, їхні батьки - порядні поважні люди. Вбивства для молодиків були забавкою, адже вони не переслідували корисливих мотивів. Свої звірячі злодіяння вбивці записували на камери мобільних телефонів.

Нині затримані зізнались у скоєнні 19 вбивств.

 
Анна Кібенок,
ДЗГ МВС України


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Прем'єр-міністр України Юрій Єхануров минає стрій почесної варти під час вітальної церемонії в Братиславі у четвер, 24 листопада 2005 р. Ехануров прибув до Словаччини, щоб взяти участь в саміті глав урядів країн Центрально-Європейської ініціативи (ЦЕІ), який проходить в словацькому місті Пієштяни. На саміт прибули 11 прем'єр-міністрів з 17 країн - учасниць ЦЕІ. Фото УНІАН

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: