ТЕМА

НУ-НС та БЮТ терміно розробляють програму свого уряду. Чи встигнуть?

28 сентября 2007 | 13:58


Блок «Наша Україна – Народна Самооборона» та Блок Юлії Тимошенко завершують підготовку програми дій демократичного уряду – Віктор Балога

За словами Глави Секретаріату Президента України Віктора Балоги, об’єднання демократичних сил не має права марнувати час.

«Критичну ситуацію, до якої довела країну коаліція на чолі з В.Януковичем, треба терміново виправити. Тому демократичні сили повинні утворити коаліцію та уряд у найкоротші терміни», –  заявив Віктор Балога. «Експерти можуть завершити роботу над Програмою дій нового уряду вже найближчими днями», – уточнив Глава Секретаріату Президента. 

В.Балога підкреслив, що Програма дій нового уряду має враховувати пріоритети, які окреслив Глава держави на зустрічі з Юлією Тимошенко 27 вересня.  

«Потрібно чітко показати, якими будуть перші кроки демократичної коаліції і нового уряду протягом перших 100 днів діяльності. Як зазначив Президент України під час зустрічі з Юлією Тимошенко, треба домовитися про дуже ефективну і швидку політику результатів для людей, оскільки останні рік-півтора, через відсутність в уряду Януковича програми дій, країна втратила багато можливостей», – наголосив Віктор Балога. 

Також Глава держави вимагає від нового уряду розробити новий проект державного бюджету на 2008 рік, який має започаткувати нову соціальну політику на основі оголошених ініціатив Президента України, а також зобов’язань, які «Наша Україна – Народна Самооборона» і БЮТ брали на себе у ході виборчої кампанії. Крім того, першочерговими завданнями є утворення національного антикорупційного бюро та прийняття пакета антикорупційних законопроектів Президента України.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: