ТЕМА

МВС повідомляє: кримінал на виборах

30 сентября 2007 | 18:32

Інформація ДЗГ МВС України щодо стану забезпечення охорони громадського порядку під час виборчого процесу з позачергових виборів народних депутатів України 2007 року (оновлена на 15.30 30.09.2007 року).


До чергової частини Рівненського МВ надійшла заява від 58-річної місцевої жительки про те, що вчора її 66-річний чоловік – член дільничної виборчої комісії № 100 територіального виборчого округу № 151 поїхав в село Олександрія, Рівненської області збирати гриби і на теперішній час не повернувся. Вживаються заходи щодо його розшуку.

 

До чергової частини Гощанського РВ УМВС в Рівненській області надійшло повідомлення від 25-річного місцевого жителя про те, що поблизу будинку культури у селі Чудниця, де знаходиться виборча дільниця,  виникла бійка. Виїздом на місце події працівники міліції встановили, що троє місцевих жителів, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, з хуліганських спонукань нанесли тілесні ушкодження двом чоловікам, один з яких є офіційним спостерігачем від виборчого блоку «НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА». Слід зазначити, що громадський порядок на дільниці не порушувався. Хуліганів затримано та доставлено до чергової частини Гощанського РВ УМВС України в Рівненській області. Проводиться перевірка.

 

До чергової частини Броварського РВ ГУМВС в Київській області надійшло повідомлення від інспектора патрульної служби Броварського РВ про те, що на виборчій дільниці № 37 у селі Велика Димера двоє місцевих жителів під час голосування, отримавши виборчі бюлетені відмовилися від голосування і намагалися їх винести з виборчої дільниці. Проводиться перевірка.

 

До чергової частини Роздольненського РВ ГУМВС України в АР Крим надійшло повідомлення про те, що до дільничної виборчої комісії № 138, що у с. Роздольне під’їхав автомобіль “Мерседес”, з якого вийшли двоє невідомих. Зайшовши на згадану дільницю, невідомі вивели члена комісії представника від Комуністичної партії України та спостерігача від Партії регіонів, яких посадили у автомобіль та виїхали у невідомому напрямку.  На час прибуття слідчо-оперативної групи вказані спостерігачі повернулись до виборчої дільниці. Проводиться перевірка даного факту.

 

У місті Чернігові на територіальній виборчій комісії № 211 між заступником голови ТВК, представник виборчого блоку “НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА” виник конфлікт з представником виборчого блоку від Комуністичної партії України у ході якого перший розірвав списки персонального складу дільничних виборчих комісій по місту Чернігову. За даним фактом проводиться перевірка. Списки персонального складу дільничних виборчих комісій відновлено.

 

До чергової частини Бабушкінського РВ Дніпропетровського МУ УМВС України в Дніпропетровській області звернувся спостерігач від Партії регіонів,  який повідомив про те, що голова дільничної виборчої комісії № 18 ранком  виявила відсутність печатки дільниці. Пізніше остання знайшла печатку на підлозі у коридорі на третьому поверсі будівлі. За вказаний період часу у будівлі школи, крім членів комісії, сторонніх осіб не було. За даним фактом проводиться перевірка.

 

ДЗГ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: