ТЕМА

Порушення у перебігу виборчого процесу. Дані на 22.00

30 сентября 2007 | 22:45

Інформація ДЗГ МВС України щодо стану забезпечення охорони громадського порядку під час виборчого процесу з позачергових виборів народних депутатів України 2007 року (оновлена на 22.00 30.09.2007 року).


 
До чергової частини Білогірського РВ в АР Крим надійшло повідомлення від голови штабу “Партія Регіонів” про те, що представник БЮТ, зателефонував голові виборчої комісії виборчої дільниці №110 територіального виборчого округу №8 та вимагав у погрозливій формі зняти прапор “Партії Регіонів”, який встановлено біля їх штабу поблизу виборчої дільниці біля штабу. Подію зареєстровано в Білогірському РВ ГУ МВС України в АР Крим. ЖРЗПЗ №2173.
 
На виборчій дільниці № 5 територіального виборчого округу № 88, розташованого в смт. Володарка Київської області, померла 78-річна громадянка України, яка хворіла на серцево-судинні захворювання. При огляді трупу ознак насильницької смерті не виявлено.  Подію зареєстровано в черговій частині Володарського РВ ГУМВС України в Київській області в ЖРЗПЗ за № 747.
 
До чергової частини Білоцерківського РВ ГУМВС України в Київській області надійшло повідомлення від Голови комісії №86, про те, що о 14.30 на виборчій дільниці прибула кореспондент газети “Київщина регіональна”, яка на будинку дільниці вивісила агітплакат “Партії Регіонів” і сама її сфотографувала. Відносно кореспондентки складено адмінпротокол за ч. 24 ст.171 КУпАП. Подію зареєстровано в Білоцерківському РВ ГУМВС України в Київській області в ЖРЗПЗ № 536.
 
До чергової частини Новомосковського МВ УМВС України в Дніпропетровській області надійшло повідомлення від спостерігача БЮТ, про те, що біля дільниці №2 округу №37 дві особи ведуть незаконну агітаційну підтримку Партії Регіонів. Доставлені до міськвідділу місцева жителька та її донька пояснили, що проводили соцопитування громадян, факт агітації заперечили. Подію зареєстровано в Новомосковському МВ УМВС України в Дніпропетровській області ЖОІ №422.
 
На перехресті доріг Павлоград –Токмак  та Дніпропетровськ-Мелітополь співробітники ДАІ затримали а/м ВАЗ 21-07 під керуванням 28-річного чоловіка, у якому голова округу №38 перевозив 44 чистих бюлетені. За його поясненням він перевозив бюлетені на виборчу дільницю №27 в с. Шевченкове за вказівкою члена ЦВК. За інформацією голови дільниці №27  на дільницю завезено 662 бюлетені, а виборців згідно списку 584.  Подію зареєстровано в Васильківському РВ УМВС України в Дніпропетровській області. ЖРЗПЗ №1520.
 
До чергової частини Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області по спецлінії “02” надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці №78 територіального виборчого округа №144 невідомий чоловік проводить агітацію на підтримку “Партії Регіонів” шляхом пересування на скутері до якого прикріплений прапор зазначеної партії. При виїзді на місце події міліціонери  затримали 27-річного місцевого жителя та склали відносно нього адміністративний протокол № 075078 за ознаками ст. 212 КУпАП України. Прапор вилучено. Адміністративний протокол направлено до суду Крюківського району м. Кременчука для прийняття рішення.     .
 
На виборчій дільниці № 81 територіального округу  № 142 в м. Полтава був затриманий 28-річний місцевий житель, який отримавши виборчий бюлетень та не заповнюючи його намагався залишити виборчу дільницю. Зазначений бюлетень вилучено та передано голові виборчій комісії, який за рішенням членів виборчої комісії було знищено. Подію зареєстровано в черговій частині Октябирського РВ Полтавського МУ УМВС України в Полтавській області в ЖРЗПЗ за № 10848.
 
До чергової частини Автозаводського РВ Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області звернувся заступник голови дільничної виборчої комісії №14 територіального виборчого округу № 144. Він повідомив, що до члена виборчої дільниці звернувся кореспондент Кременчуцької місцевої газети “Автограф” та надав пакет документів з написом “коротка інформація для членів дільничних виборчих комісій від блоку Юлії Тимошенко” та методичні матеріали, щодо роботи дільничної виборчої комісії з символікою “БЮТ”. Після чого залишив виборчу дільницю. Подію зареєстровано в черговій частин Автозаводського РВ Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області в ЖРЗПЗ за          № 9833.  Проводиться подальша перевірка.
 
У Дубровицькому РВ УМВС України в Полтавській області дільничний інспектор міліції, який здійснював охорону громадського порядку на виборчій дільниці № 38, територіального виборчого округу № 155, задокументував конфлікт між представником Комуністичної партії України та офіційним спостерігачем від блоку “Наша Україна-Народна самооборона”. В ході перевірки встановлено, що конфлікт виник у зв’язку з тим, що перший  в приміщенні виборчої комісії нецензурними словами звернувся до члена виборчої комісії представниці від блоку “Наша Україна-Народна самооборона” у зв’язку з чим, останній запросив його вийти в коридор            і там зробив йому зауваження, після чого схопив його за піджак і відірвав три ґудзики. Дана подія на роботу дільничної виборчої комісії не вплинула.   Подію зареєстровано в черговій частин Дубровицького РВ УМВС України в Полтавській області в ЖРЗПЗ за  № 900.  Проводиться подальша перевірка.
 
До чергової частини Автозаводського РВ Кременчуцького МУ УМВС України в Потавській області звернувся заступник голови дільничної комісії №34 округу №144 із заявою про те, що місцева жителька, по помилці працівників виборчої дільниці отримала 6 скріплених бюлетенів та 10 корінців, які вкинула в урну для голосування. Подію зареєстровано в Автозаводському РВ  ЖРЗПЗ № 9840.
 
До чергової частини Московського РВ ГУМВС України в Харківській області звернувся голова райвиконкому одного з районів м. Харків, і повідомив, що до його службового кабінету зайшли двоє невідомих з відеокамерою, та нанесли йому удар кулаком по голові і ногою в область паху. В ході перевірки встановлено, що тілесні ушкодження  потерпілому, на ґрунті неприязних відносин нанесла уповноважена особа передвиборчого штабу “НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА”. Подію зареєстровано в черговій частині Московського РВ ГУМВС України в Харківській області в ЖРЗПЗ за № 16006. Проводиться перевірка.
 
До чергової частини ГУМВС України в Харківській області звернулась місцева жителька із заявою про те, що виявила в поштовій скриньці листівку від імені Партії Регіонів. Подію зареєстровано в Богодухівському РВ ГУМВС України в Харківській області. ЖРЗПЗ № 844, матеріали згідно ст. 97 КПК України направлені до  прокуратури Богодухівського району.
 
До чергової частини Перемишлянського РВ ГУМВС України в Львівській області надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці №124 округа № 114 працівник Лінійного Управління УМВС на Львівській залізниці затримав по “гарячих слідах” двох неповнолітніх, які скоїли крадіжку з магазину. Вказане приміщення магазину сумісне з дільницею № 124. Подію зареєстровано в Перемишлянському РВ ГУМВС України в Львівській області. ЖРЗПЗ № 684.
 
До чергової частини Стаханівського МВ УМВС України в Луганській області звернулася голова виборчої дільниці № 42 м. Теплогорська із заявою по те, що на виборчій дільниці № 42 108 округу 37-річний місцевий житель  намагався зареєструватися під чужим прізвищем, як наглядач від партії “НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА”, пред‘явив при цьому посвідчення на чуже прізвище. Подію зареєстровано в Стаханівському МВ ГУ МВС України в Луганській області. ЖРЗПЗ №7825.
 
До Смілянського МРВ УМВС в Черкаській області звернувся 26-річний місцевий житель для отримання паспорта у зв‘язку з нібито його втратою. У ході перевірки встановлено, що останній з 03.07.2002 розшукувався Смілянським МРВ за скоєння злочину передбаченого ч. 1 ст. 187 КК України (розбій). Добовим нарядом чергової частини чоловіка було затримано.

 

ДЗГ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: