ТЕМА

Міліція "упаковала" 30 противників УПА

14 октября 2007 | 18:55

Під час проведення масових заходів зіткнень між прихильниками різних сил не допущено


 

Протягом проведення масових заходів 14 жовтня 2007 року з нагоди святкування річниці УПА, міліцією було забезпечено дотримання громадського порядку та зафіксовано наступні основні події.

 

Так, о 07.45 біля пам’ятника В.Леніну зібралися близько 50 представників лівих партій. Працівниками міліції присутнім було оголошено судове рішення, щодо заборони проведення заходів та  висловлені вимоги залишити зазначене місце. Але громадяни законні вимоги правоохоронців проігнорували.

 

Працівниками міліції було затримано 9 правопорушників, які  перешкоджали встановлювати загороджувальні турнікети.

 

О 12.15 учасники акції здійснили спробу повалити турнікети, які перегороджували вул. Хрещатик. При цьому працівниками міліції було затримано чотирьох правопорушників.

 

Близько 14.30 до учасників зазначеної акції підійшла група молодих людей (без жодних атрибутів приналежності до будь-якої політичної сили), які намагалися кинути пакети з фарбою в напрямку представників лівих партій, але їх протиправні дії були припинені працівниками міліції. Правопорушників затримано. Їх особи встановлюються.

 

З 10.30 до 11.00 біля пам’ятника Т.Шевченку зібралися прихильники святкування річниці УПА, та за участі  до 1 тис. осіб провели мітинг. Потім громадяни сформували колону та перейшли на пл. Софійську.

 

Всього впродовж дня під час зазначених вище заходів за вчинення різноманітних адміністративних правопорушень працівниками міліції було затримано понад  30 правопорушників.

 

 

ДЗГ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: