ТЕМА

Українські та американські вояки поговорили про ПРО

22 октября 2007 | 19:10


Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з міністром оборони США Робертом Гейтсом, який прибув в Україну для участі у засіданні Ради міністрів оборони Південно-Східної Європи 22 жовтня.

На початку розмови Глава Української держави подякував американській стороні за участь у сьогоднішньому засіданні Ради міністрів. «Ми як безпосередні учасники цього зібрання хотіли б висловити вдячність усім, хто взяв у ньому участь – в якості основної сторони та спостерігачів», – сказав В. Ющенко, відзначивши важливість проведення цього заходу в Україні.

У свою чергу Р. Гейтс позитивно оцінив результати сьогоднішнього засідання, а також участь України у роботі цієї організації. Він, окрім того, висловив задоволення від своєї вчорашньої зустрічі з міністром оборони України Анатолієм Гриценком.

Під час зустрічі сторони обговорили перспективи розвитку українсько-американського політичного діалогу, співробітництва у військовій сфері, а також питання участі України в забезпеченні стабільності в Іраку та Афганістані.

Крім того, Президент відзначив, що серед пріоритетних завдань демократичної коаліції, яка буде незабаром сформована у Верховній Раді, є взаємовигідна співпраця з НАТО.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: