ТЕМА

В потязі вилучили понад 700 кг ікри на 200 тисяч гривень

04 декабря 2007 | 15:06


У потязі сполученням Москва – Одеса  після митної перевірки працівники міліції затримали 40-річну провідницю, яка  в службовому купе перевозила сімнадцять відер  червоної ікри, загальною вагою 380 кілограм. Документи, які б  підтвердили походження, право власності, право на перевезення, законність ввезення на митну територію України та сертифікатів відповідності і сплати митних зборів жінка пред’явити не змогла.  Також, оперативники викрили її 46-річну спільницю,  яка у сусідньому вагоні транспортувала  333 кілограма червоної ікри. Вона також не змогла надати жодних документів на право перевезення даного вантажу залізничним транспортом та підтверджуючих законність ввезення на митну територію України. Вартість вилученої ікри становить  понад 200 тисяч гривень. За даним фактом порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 201 КК України (переміщення товару через митний кордон України, поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю, вчинене у великих розмірах). Проводиться подальша перевірка.

 

Сергій Пархоменко, Людмила Баранівська

(за матеріалами УБОЗ УМВС України на транспорті)



комментарии [1]

05.12.2007 07:18     Наивный Ребята, вот это уровень работы. Ну, а что дальше? Такие показатели оьязан "лепить" любой линейный отдел милиции, а не УБОП. Разве из линейщиков никто не знает, кто и что перевозит. Не позорьтесь с такими сенсационными показателями работы СПЕЦподразделений. Отдайте такую мелочевку коллегам-бэхам, плюс УВБшники пусть за ними присматривают. Смешно - тянете в СМИ любую межпуху.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Судді розглядають кота, представленого на виставці "CFA Cat Show", в Києві в неділю, 11 лютого 2007 р. У виставці взяли участь близько 300 котів з України, Ізраїлю, Німеччини, Нідерландів, США, Латвії, Естонії та інших країн. Фото Сергія Светлицького

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: