ТЕМА

Пінчук та Ахмєтов повне "одобрямс" ініціативи Ющенка

11 декабря 2007 | 18:57

Бізнесмени Рінат Ахметов та Віктор Пінчук мають намір взяти безпосередню участь в ініціативі Президента щодо благодійної допомоги багатодітним родинам.


Бізнесмени Рінат Ахметов та Віктор Пінчук мають намір взяти безпосередню участь в ініціативі Президента України Віктора Ющенка щодо благодійної допомоги багатодітним родинам. Про це вони заявили під час зустрічі-ланчу Глави держави з представниками органів влади та великого бізнесу «Зігрій любов’ю дитину».

«Проблема величезна, проблема системна. Для того, щоб її вирішити, нам усім необхідно об’єднатися: бізнесу, владі і суспільству», – сказав Рінат Ахметов. Він повідомив, що благодійний фонд «Розвиток України» вирішив пожертвувати на такі цілі 15 млн. гривень.

Зі свого боку Віктор Пінчук у своєму виступі також підтримав ініціативу Глави держави, яка, за його словами, «жодним чином не пов’язана з політикою, жодним чином не пов’язана з бізнесом, вона йде від реальних потреб суспільства». «Коли в суспільстві починають серйозно говорити про доброчинність, це – ознака здоров’я суспільства», – зазначив він.

За словами Віктора Пінчука, багатодітні родини є «одними із найголовніших інвесторів в Україну...і для них теж потрібно створити правильний інвестиційний клімат».

В.Пінчук також повідомив, що візьме участь в ініційованій Президентом Віктором Ющенком програмі, приділивши увагу проблемам таких сімей, зокрема житловим, на Дніпропетровщині та одній із західних областей України.

«Ми є бізнесмени, і в чомусь маємо давати приклад політикам. Ми також маємо думати про об’єднання України», – сказав він.

Прес-служба президента



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

Робби Мэддисон на мотоцикле на высоте 328 футов перепрыгивает ущелье, ширина которого составляет 279 футов, 8 апреля 2010 года, Греция.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: