ТЕМА

На одеському ТВ закликають: "Бій жидів, рятуй Одесу!"

14 декабря 2007 | 10:46

Одеський телеканал АТВ позбавлять ліцензії через суд, бо те, що там роблять - "за межею".


Таке одноголосне рішення схвалили на своєму засіданні члени Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Підставою стали проведена Нацрадою перевірка діяльності телекомпанії щодо порушення умов виданої ліцензії, численні скарги громадськості та відео матеріали програм за участю Григорія Кваснюка, який дозволяв собі зачитувати у телевізійному ефірі заклики на зразок «Бий жидів, рятуй Одесу», «Де будуть видавати зброю?», «Навіщо нам Україна? Будемо як Крим… Впораємось», «Де збираються проти цих ідіотів? На часі робити революцію» тощо…

Як стало відомо, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення вже протягом року звертала увагу власників одеського телеканалу на вислови Григорія Кваснюка у сумно відомій програмі « Правда». Ці вислови знаходяться на грані розпалювання міжнаціональної ворожнечі, на мовному та релігійному ґрунтах.

Його колега Тетяна Мокріді висловила у своєму виступі на нараді думку, що одеський телеканал АТВ демонструє танці на граблях. «Треба відрізняти свободу слова від закликів до насильницької зміни конституційного ладу, розвязання війни, агресивних дій. Маємо факти злісних порушень. Після наших неодноразових зустрічей і попереджень ситуація на АТВ все ж не змінилася».

Члени Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення у схваленому рішенні констатували, що телекомпанія АТВ «порушила статті 6 Закону про телебачення і радіомовлення, зокрема частини 2 – заклики до насильницької зміни конституційної влади, частини 3 - заклики до ровязання війни, агресивних дій, а також порушення інформації, яка може зачепити законні права і інтереси фізичних чи юридичних осіб».

Вони ухвалили рішення звернутися до суду з вимогою анулювати видану телекомпанії АТВ ліцензію.         

Цього дня біля приміщення Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення було проведено пікет, ініційований громадською організацією «Вільна Одеса» та підтриманий кількома патріотичними організаціями (Український літературний інститут, Асоціація українських письменників, профспілка Київського національного університету імені Шевченка та інші).

Вони вже вдруге передали Голові Нацради Віталію Шевченку звернення з проханням анулювати ліцензії на трансляцію кабельними мережами та на ефірне мовлення, видані ТОВ «АТВ» «через недотримання ліцензійних умов, грубе порушення чинного законодавства в сфері інформаційної безпеки, розпалення міжнаціональної ворожнечі та сепаратистську пропаганду».

Голова Комітету захисту прав телеглядачів Галина Середюк висловила надію, що вже найближчим часом суд скасує ліцензії, видані телеканалу АТВ. Вона запевнила, що патріотичні організації відстежуватимуть подальший перебіг подій. «Скасування виданих ліцензій стане справжньою перемогою культури і здорового глузду. Я думаю, що буде саме так», - сказала Галина Середюк.

    

Ігор Столяров, Одеса, для "ТЕМИ"



комментарии [4]

16.04.2011 09:01     Анонім не путати з анонізмом Таму что Из Одессы.
Оскільки за царя в Москві забороняли селитися жидам, то жиди Одесси і Києва, якби не Гітлер, уже перетворили Україну на Палестину.
Тому нічого дивного що "Из Одессы" як підписалося це жидівське щеня волає голос котрий ще в школі ставив Українцям діагноз "олігофренія"
Але все таки Українця радує що майже дві години ночі а жидиня не спить, жидиня тицяє пальцом в клавіатуру і труситься, нажершись некошерного сала, паскудить Українців обзиває їх селюками "считающими что они стали Одесситами", бо тільки воно Одессит.
Бо воно тішиться як закриваються сільські лікарні, воно радїє як в алкогольному та наркотичному дурмані тупіє та деградує Українська молодь. Жидиня мріє втілити в життя мрїю Лєйби Бранштейна перетворити славян на білих рабів.
Тварино Реабілітації н
24.06.2009 23:10     патріот я не бачу підстави для ажіотажу,бо в краЇні бардак ,і це не Є таЄмниця,а жиди... били,б"Єм І, мабуть, бити будемо
20.12.2007 11:41     Одессит Единственная вина журналиста Кваснюка в том, что он выступает против идиотизма теперешней власти как на региональном, так и на государственном уровне. И не было таких выссказываний у него, которые приводятся в материале, а были лишь цитаты из выступлений "Щирых". И почему это "Вильна Одесса" не проводит подобных акций в родном городе, а едет в Киев? Не для того ли, чтобы найти поддержку у той части интелигенции, у которой враги Украины(заметьте, враги) живут на юго-востоке страны? И при чем здесь профсоюз Киевского университета? Ему-то чего неймется? Лучше бы добродии обратили внимание на выступления по Львовскому телевидению "патриота" Тягнибока и иже с ними. Вот уж миролюбивые голуби! Руки прочь от Одессы, шваль бандеровская!
19.12.2007 01:46     Из Одессы Ну ещё бы, Игорь Столяров....
Помню его ещё по школе. Мальчик, с ярко выраженными признаками олигофрении ,нашел себя в журналистике и рассказывает нам про организацию "Вильна Одесса" где нет ни одного одессита, а одни селюки, считающие, что они стали одесситами. Ха-ха - 3 раза..Убожества.
Именно такие как вы протестовали, если можно так назвать жалкое попердывание против памятника Основателям Одессы.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: