ТЕМА

Ющенко - депутатам: дайош бюджет під ялинку!

26 декабря 2007 | 14:15

Президент України Віктор Ющенко наполягає на прийнятті Державного бюджету на наступний рік до 1 січня 2008 року. На цьому він наголосив сьогодні під час розширеного засідання Кабінету міністрів України. «Ми не маємо права у перше січня ввійти без бюджету», сказав Президент.


Глава держави наполягає на прийнятті Держбюджету до 1 січня нового року

В. Ющенко підкреслив, що у разі неприйняття бюджету, в новому році країна отримає дефіцит, який не зможе подолати. «З метою входження в бюджетний рік з оновленою коригованою фінансовою базою нам треба все зробити, щоб на цьому тижні цей бюджет був прийнятий  у першому, другому і кінцевому читанні», – наголосив Віктор Ющенко.

Президент пропонує, щоб необхідні зміни до Державного бюджету вносилися протягом січня – лютого утвореною для цього робочою групою. «Я просив би акцептувати ту версію бюджету, яка є, маючи на увазі, що питання, які належать до більш детального розгляду, соціального, гуманітарного блоку, ми відносимо на наступний період дискусії по бюджету 2008 року і передбачаємо, що після 15 січня почне працювати робоча група над внесенням змін і доповнень до бюджету», – сказав Президент. Він вважає, що для такої роботи буде достатньо 30 днів.

Глава держави звернувся до керівників фракцій парламенту та міністрів з проханням підтримати такий підхід. 

Він також додав, що часу на розгорнуту дискусію немає. «Тому прошу дискусію звузити і зрозуміти, що це більше календарне завдання, ніж змістовне», – сказав В. Ющенко.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сергей Гутиев

Кохані друзі: Порошенко+Білозір

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: