ТЕМА

Віталій Ярема знову керує київською міліцією

29 декабря 2007 | 17:12


Сьогодні міністр внутрішніх справ представив  нового начальника столичної міліції — генерал-лейтенанта міліції Віталія Григоровича Ярему, який вже обіймав цю посаду в 2005-2006 роках. Представляючи нового начальника головного управління МВС України в м. Києві, Юрій Луценко відмітив високий професіоналізм та порядність Віталія Григоровича: «Довіряю - як фахівцю. Вважаю його професіональним міліціонером, людиною, яка здатна вирішити надзвичайно важливі завдання, що ставить перед міліцією суспільство і Президент».

Виступаючи перед особовим складом  Київського гарнізону, Міністр поставив низку конкретних завдань та вказав на п»ять пріоритетних напрямків роботи столичної міліції. Це - посилення боротьби зі злочинністю в сфері економіки, боротьби з незаконним обігом наркотиків,  нелегальною міграцією та контрабандою, наведення порядку на дорогах Києва.

У совою чергу головний міліціонер столиці запевнив Міністра, що прикладе всі зусилля щодо вирішення поставлених перед ним завдань і наголосив, що: « Основне завдання столичної міліції – це покращення   правопорядку в місті, що в свою чергу  створить позитивний імідж міліції».

 

 

 ДЗГ МВС України



комментарии [1]

30.12.2007 17:54     Антифашист Надеюсь, Ярема будет вести борьбу с фашистскими проявлениями скинхедов по-настоящему, а не просто провозглашать ее!
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Фото: drugoj. Венский магазин

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: