ТЕМА

Підлеглі Луценко нагадали, що вони досі шукають Каліновського

18 января 2008 | 18:04

Органи внутрішніх справ продовжують вживати заходів щодо розшуку та затримання Сергія Калиновського, фігуранта двох резонансних кримінальних справ, порушених в Україні. Наразі він перебуває в міжнародному розшуці каналами Інтерполу. З жовтня минулого року відповідна «червона картка» виставлена НЦБ Інтерполу в Україні.


Калиновський Сергій Зинов’євич, 1985 року народження, 30 травня минулого року в Києві,  керуючи власним автомобілем BMW, скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ, у результаті чого загинув водій ВАЗу та пасажирка, яка була в авто з  Калиновським. За фактом ДТП з двома потерпілими слідчими Шевченківського райвідділу міліції столиці було порушено кримінальну справу за ст. 286 ч.3 КК. Однак 15 вересня того ж року Сергій Калиновський під час проходження стаціонарного лікування самовільно, не попередивши органи досудового слідства, залишив медичний центр і зник.

Нагадаємо також, що за два роки до цього, 4 травня 2005 року, Сергій Калиновський на зауваження інспектора ДПС щодо порушення правил дорожнього руху відповів брутальною лайкою, а на вимогу надати документи – вдарив міліціонера в обличчя. Тоді за даним фактом прокурором Печерського району столиці було порушено кримінальну справу за ст. 345 ч.2 КК.

Після видачі Печерським судом міста Києва дозволу на затримання Калиновського Сергій Зинов’євича робочим апаратом НЦБ Інтерполу в Україні було виставлено відповідну «червону картку» щодо його міжнародного розшуку. Наразі вживаються заходи щодо встановлення місця його перебування.

 

ДЗГ МВС України 



комментарии [1]

20.01.2008 11:14     Ole Шо вы делаете нас дураками, что в Лукьяновском СИЗО нет больнички ?
При первой попытке побега нужно было арестовать козла.
Это лишний раз подтверждает, что богатым закон не писан.
В Украине деньги решают все !
Переубедите меня если это не так.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

30 июня 1922 года. Вашингтонский полицейский Билл Нортон замеряет расстояние от коленки до края купальника у отдыхающих. Оно не должно было превышать шесть дюймов.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: