ТЕМА

Братство вимагає бою-реваншу з Луценко

21 января 2008 | 13:11





Дві черги: одна — в ощадних касах за грошима, інша — в судах за своїми водійськими посвідченнями. Гроші – від Юлі, позбавлення прав – від Ющенка. Немов хтось навмисно так підставив його. І всі ланцюги антипрезидентського заколоту ведуть до чільника МВС. Той завжди підкреслював, що є людиною Президента, і тепер його дії у виборця напряму асоціюються саме з останнім. А тут цей очкарик бійку затіяв на засіданні РНБО, та ще й з нашим мером.

Взагалі-то непогано, коли чиновники б’ються. Але коли руки розпускає головний мусор — це вже політичні репресії. Три роки проти БРАТСТВА триває кримінальна справа за ст. “Терористичний акт”. Хлопці забігли на другий поверх Київської мерії — передати листа тодішньому меру Омельченку. Троє з них відсиділи по 9 місяців у Лук'янівському СІЗО. Міністр МВС тоді був той самий. Цікаво, на скільки тепер він посадить себе? І ви ще дивуєтесь, чому наші мусора не бояться бити підслідних?

Тепер вже ніхто не повірить, що даішники відбирають по чотири тисячі водійських посвідчень на день без відома свого Луценка. Поневолі згадується пророцтво Дмитра Корчинського: в Україні репресії провадитимуть «смугасті жезли». На фоні цього кучмівські даішники згадуються, як добрі та наївні лохи. Як вони могли? Свавільно стягувати 15 гривень!?

Ситуація не просто повернулася на круги своя. Вона значно погіршилась. Мабуть, і журналістів скоро знов почнуть відстрілювати. Ми занепокоєні… і готові бути секундантами.

Джерело: "Братство"



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

by Annie Leibovitz

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: