ТЕМА

Син глави Вишгородської РДА зарізав двох жінок

21 января 2008 | 11:21

Моторошний злочин стався у Вишгороді біля Києва. У приватному будинку ввечері в четвер знайшли зарізаними 48-річну Ольгу Нерсесян і її 19-річну доньку Вікторію. Виявив їх глава вірменського сімейства Борис Нерсесян, який був відсутній кілька годин і повернувся додому.




Як повідомляє Сегодня, у подвійному вбивстві підозрюються син глави Вишгородської райдержадміністрації Юрій Лавренюк і його київський приятель Антон Смирнов.

Міліція цю інформацію відразу не афішувала. Однак із різних інформованих каналів стала відома головна версія трагедії. Відповідно до неї, Юрій і Віка були близько знайомі. А потім щось не заладилося у відносинах. І нібито хлопець став ревнувати екс-подругу - настільки сильно, що вирішив діяти, як Отелло. Це лише версія...

Якщо вірити джерелам газети, убивці взяли таксі й поїхали до будинку Нерсесянів. Дорогою купили в магазині ножі. Під'їхали до особняка... У результаті на порозі залишилася лежати мати з 10 ножовими пораненнями й перерізаним горлом, а дівчину смерть наздогнала на другому поверсі. У неї нарахували 13 ран, були порізані руки (напевно, вона запекло захищалася й хапалася за ніж), навіщось відрізане волосся... У будинку було повно золотих прикрас, але нічого не зникло. Поїхали злочинці так само, як і з'явилися. Таксист уже знайдений, допитаний і дав показання, кого й куди возив, куди заїжджали, коли виїхали...

Обоє підозрюваних були затримані міліцією днем пізніше. За даними видання, Юрій не визнає себе винним, а от Антон нібито зізнався у всьому, повідомив, куди поділи ножі, які зараз вилучені й передані експертам на предмет встановлення слідів крові жертв і відбитків пальців убивць.

Уже проведений слідчий експеримент - відтворення обставин злочину, де Антон докладно все показав і розповів. Втім, не можна виключати й того, що він обмовив себе й товариша. У підозрюваних узяті різні проби на аналіз, наприклад, зіскрібки з-під нігтів. Говорять, втім, що їх "четверговий" одяг поки відшукати не можуть. У понеділок суд визначить запобіжні заходи, очікується, що хлопців заарештують.

Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

photos by Evelyn Hofer

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: