ТЕМА

Пинзеник: землю з об"єктами приватизації продаватимуть лише на аукціонах

24 января 2008 | 10:42

Разом із Бюджетом на 2008 рік вступили в дію рішення щодо прозорого продажу земельних ділянок, на яких розташовані об`єкти, які підлягають приватизації.


З метою створення прозорого механізму продажу та надання в оренду земель державної та комунальної власності визначено, що продаж та надання в оренду земель буде здійснюватися виключно на відкритих аукціонах.

«Цей крок зробить неможливим корупцію навколо продажу земель державної та комунальної власності, адже він здійснюватиметься виключно на конкурентних відкритих засадах – на аукціоні, - зазначив Міністр фінансів Віктор ПИНЗЕНИК. – Це дозволить отримати найвищу ціну (ринкову вартість) і суттєво збільшити наповнення бюджетів усіх рівнів».

Міністр фінансів відзначив важливість цього рішення для притоку інвестицій та покращення інвестиційного клімату у державі в цілому. «Подолано величезні бюрократичні бар’єри для інвесторів, які тепер матимуть можливість безперешкодно вкладати кошти у розвиток визначених об’єктів - лише перемігши у відкритому змаганні», - підкреслив Віктор ПИНЗЕНИК.

Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сергей Гутиев

Гимнаст на подажу.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: