ТЕМА

"Братство" вважає, що нині "Міліція - з уродом" й вимагає госпіталізації Луценко

24 января 2008 | 14:20


БРАТСТВО закидало яйцями МВС

 

24 січня БРАТСТВО провело акцію протесту під стінами Міністерства внутрішніх справ. Захід підтримали численні громадські рухи та організації.

 

Як поміркована політична сила, БРАТСТВО звернулося до керівництва МВС із вимогою терміново доставити Юрія Луценка до психіатричної лікарні з метою проведення незалежного обстеження.

 

Акція відбувалася під гаслами „Нині вдарив мера - завтра покусає Прем’єра!”, „Вимагаємо психіатричної експертизи міністра ВС!”, „Міліція з уродом?”

 

Під захистом БРАТСТВА, до МВС намагалась прорватися бригада невідкладної психіатричної допомоги на чолі з дипломованим лікарем-психотерапевтом. На жаль, божевільний міністр від госпіталізації відмовився, натомість виставивши біля установи посилені загони “Беркуту”. На знак протесту, активісти БРАТСТВА закидали міністерство яйцями.

 

Це добре, коли чиновники б’ються. Але коли руки розпускає головний мусор — це вже політичні репресії. Три роки проти БРАТСТВА триває кримінальна справа за те, що декілька активістів організації забігли на другий поверх Київської мерії — передати листа меру Омельченку. Троє з них відсиділи по 9 місяців у Лук'янівському СІЗО. Міністром МВС тоді був Юрій Луценко.

 

Дії Луценка, в порівнянні з діями наших активістів – особливо тяжкий злочин проти мера. А те, що він був скоєний міністром Внутрішніх справ – обтяжувальна обставина. Скільки мають дати Луценку, якщо нашим загрожує по 5 років?

 

Луценка досі не знято з посади, і карної справи проти нього не відкрито. І ви ще дивуєтесь, чому наші менти не бояться бити підслідних? Сьогодні міністр б’є мера, а завтра дільничний відбиватиме вам нирки...

www.bratstvo.info



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сергей Долженко

Андреевский Спуск

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: