ТЕМА

Київську землю виписували на студентів..

25 января 2008 | 17:16

Щасливими власниками земельних ділянок у місті Києві виявилися студенти столичних ВУЗів


Факти шахрайства з боку посадових осіб КМДА у сфері розподілу та виділення земельних ділянок на території Києва, а також зібрані матеріали стали підставою для порушення кримінальної  справи за статтею 190 ч.4 ККУ (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах, або організованою групою).

У ході вивчення матеріалів цієї кримінальної справи і проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що посадовими особами Київської міської держадміністрації наприкінці минулого року було винесено на розгляд сесії проекти рішень щодо виділення земельних ділянок жителям міста Києва.

Вивченням вилучених із Управління земельних ресурсів КМДА кадастрових справ з’ясовано, що документи, які слугували підставою для виділення землі, є підробленими. Особи, які за рішенням Київради начебто отримали земельні ділянки, нічого про це не знають і з подібними заявами до Київського міського голови не зверталися. Крім того, вони засвідчили, що їм сплачено встановленою слідством особою від 150 до 200 грн. за надання копій паспортів та ідентифікаційних кодів. На сфальсифікованих заявах стоять резолюції керівників КМДА.

Слідство також встановило, що організатором проведення цієї акції є помічник депутата однієї з райрад міста Києва. На сьогоднішній день опитано понад 20 осіб, більшість з яких - студенти навчальних  закладів Києва. Слідчим Управлінням ГУМВС України в м. Києві вживаються необхідні заходи щодо встановлення інших учасників злочинних дій, а також причин та умов, які сприяють вчиненню подібного злочину.

 

ВЗГ ГУМВС України в м. Києві


 

Від ТЕМИ: цікаво, чи дізналися б ми про ці оборудки, якби на вулиці Банковій не побилися б пан Черновецький із паном Луценко?..



комментарии [1]

27.01.2008 18:09     Володимир Можливий мотив підставити писок під долонь Луценка...
Якщо справа відкрита до інциденту, то Луценку слід пошукати канали витоку інформації.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

политагитация по-львовски

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: