ТЕМА

Міліцейський патруль прийняв пологи на вулиці

28 января 2008 | 14:27

Рятуванням новонародженої дитини та її матері обернувся для інспекторів патрульної служби Олександра Орла, Сергія Маньковського та Павла Поліщука виклик на одну з одеських вулиць.


Для них це було звичайне реагування на виклик по спецлінії «02» під час несення служби по охороні громадського порядку на території Київського району Одеси. Прийнявши від чергового сигнал про те, що на одній з вулиць мікрорайону Чубаївка чути крики якоїсь жінки про допомогу, та отримавши координати, автопатруль миттєво прибув за вказаною адресою. На дворі була лише шоста година, а тому жіночий крик, пронизуючи ранкові сутінки, зорієнтував екіпаж на місці.  На краю дороги лежала невідома жінка у спортивному костюмі і волала про допомогу. Але ж, яким було здивування працівників міліції, коли вони почули фразу про те, що у жінки почалися пологи і ось-ось народиться дитина. На деяку мить у шоковому стані опинилися всі.

         Через чергового була викликана карета швидкої, а правоохоронці, збагнувши ситуацію, у якій опинилися, миттєво кинулися по допомогу до сусідських домівках. Дехто з місцевих мешканців, вислухавши міліціонерів, виніс простирадло та ковдру. А в цей час на руках у прапорщика міліції Олександра Орла вже знаходилася новонароджена дівчинка. Згодом немовля та жінка були благополучно передані медичним працівникам швидкої допомоги і доставили породіллю до пологового будинку.        

                Але у цій історії так і залишається невідомим те, чому, викликавши працівників міліції, ніхто так і не наважився з’ясувати ситуацію на місці та прийти на допомогу вагітній жінці. І що було б з нею та дитиною далі, якби  не оперативні дії працівників патрульної служби.

 

Відділ зв’язків з громадськістю

ГУМВС України в Одеській області



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: