ТЕМА

Стогнія замінили прес-секретарем Луценка

28 января 2008 | 18:33

Сьогодні перший заступник Міністра внутрішніх справ генерал-лейтенант Михайло Клюєв представив особовому складу Департаменту звязків з громадськістю та міжнародної діяльності новопризначеного директора цього підрозділу Інну Кисіль.


 Департамент створено відповідно до нової структури МВС України, затвердженої Кабінетом Міністрів України.  Підрозділ сформовано на базі Департаменту зв’язків з громадськістю та Управління міжнародних зв’язків МВС України, які до цього часу існували як самостійні структурні підрозділи Міністерства. За словами першого заступника Міністра Михайла Клюєва, це дозволить як поєднати кращі традиції та досвід діяльності обох підрозділів, так і вийти на більш високий якісний рівень забезпечення відкритості та прозорості в діяльності органів внутрішніх справ.

 Основними напрямками діяльності нового Департаменту є організація взаємодії органів внутрішніх справ із вітчизняними та зарубіжними засобами масової інформації, українською громадськістю та міжнародними організаціями з метою їх інформування про діяльність української міліції, результати боротьби зі злочинністю тощо. До компетенції новоствореного Департаменту віднесено також питання координації заходів органів внутрішніх справ, спрямованих на формування позитивного іміджу міліції, організація відповідної взаємодії з органами державної влади, вітчизняними та міжнародними організаціями. ДЗГМТ виконуватиме також ряд «протокольних» функцій, пов’язаних з підготовкою міждержавних, міжурядових та міжвідомчих міжнародних заходів у сфері компетенції МВС України.

За словами директора Департаменту Інни Кисіль, Департамент спрямує свої зусилля на подальший розвиток  гласності, прозорості та відкритості в діяльності органів внутрішніх справ, зміцнення міжнародного авторитету української міліції.

- З огляду на завдання, що полягають головним чином у забезпеченні правопорядку та запобіганні злочинності, ми зацікавлені у якнайтіснішій всебічній та продуктивній співпраці із засобами масової інформації, громадськістю та міжнародною спільнотою, - зазначила Інна Кисіль. - Віднині  мас-медіа слугуватимуть важливим джерелом інформації для Міністерства, а об’єктивна критика стане вагомим чинником поліпшення роботи органів внутрішніх справ. Зі свого боку ми сподіваємося на неупереджене висвітлення в засобах масової інформації діяльності Міністерства внутрішніх справ України і розраховуємо на професіоналізм та порядність журналістів.

ДЗГМД МВС України

від "ТЕМИ": декілька років поспіль Інна Кисіль є прес-секретарем Юрія Луценка.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Спецоперация американских военных в Афганистане: перекур. Фото Марко ди Лауро.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: