ТЕМА

Водій, долаючи міст Патона, сподівайся на Бога!

01 февраля 2008 | 13:31

За ініціативою ДАІ освячено міст Патона


Сьогодні Українською православною церквою було проведено освячення моста ім. Патона в столиці. Така акція, яка проходила за ініціативою Департаменту Державтоінспекції МВС України,  проводилася вперше.

-Це – захід від Бога, - зазначив начальник Департаменту ДАІ МВС України генерал-майор міліції Сергій Коломієць, який був присутній під час освячення, яке, до речі, проводилося священиками безкоштовно. – Міст Патона – одне з найбільш проблемних місць в Києві, де часто скоюються дорожньо-транспортні пригоди, які калічать людей та забирають їх життя. Лише цього року в аваріях на мосту Патона загинуло три людини. Сподіваємося, що з Божим благословенням нам вдасться подолати цю проблему - водії будуть поводити себе більш дисциплінованіше, та й сам Всевишній відводитиме біду.

За словами Сергія Коломійця, проблемних місць в Києві, де часто стаються дорожньо-транспортні пригоди, чимало.  Зусилля працівників міліції по запобіганню нещасних випадків там давали недостатній результат. Наразі Державтоінспекція планує, що надалі буде освячено й інші найбільш аварійні місця в столиці, особливо ті, де в результаті дорожньо-транспортних пригод гинули люди.

 

ДЗГта МД МВС України.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: