ТЕМА

Спіймано держвиконавця із товарищами

05 февраля 2008 | 15:33

Донецький УБОЗ викрив хабарників, які «окопалися» в державній виконавчій службі


Співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Донецькій області припинили  діяльність злочинної групи, члени якої, зловживаючи  службовим становищем, займалися вимаганням хабарів від громадян.    

До складу групи входили 32-річний начальник відділу державної виконавчої служби міста Красноармійськ, а також 24-річний старший держвиконавець  цього ж відділу.

Оперативники встановили, що вказані особи вимагали і одержували хабарі за видачу ухвал про зняття арешту з майна громадян.

Хабарники були затримані на місці злочину під час передачі хабара в сумі 2 тис. доларів США від приватного підприємця. При проведенні обшуку працівники УБОЗ вилучили грошові кошти, а також речові докази, що підтверджують їх злочинну діяльність. 

Відносно держслужбовців прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 368 Кримінального кодексу України. Обраний запобіжний захід – підписка про невиїзд. Ведеться слідство.



комментарии [1]

02.07.2008 11:20     государственый исполнитель Можыт их подставили для показателя так часто бываєт !!!! Больше нету наком показатель зделать......и кстате ухвалы исполнительная служба не выносит!
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: