ТЕМА

Вбивці сплатять родичам своєї жертви півмільйони гривень

13 февраля 2008 | 16:05

Засуджені в Одесі до значних термінів позбавлення волі члени банди, до складу якої входило двоє громадян Росії, мають компенсувати родині однієї зі своїх жертв понад півмільйона гривень


Набув чинності вирок Одеського апеляційного суду у справі жорстокої банди, яку викрили працівники УБОЗ ГУМВС України в Одеській області. За рішенням суду до суворого покарання засуджено трьох членів бандитської групи:

1) Олега Замрію (1978 р.н., громадянина України, раніше засудженого в РФ за скоєння крадіжки) – до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна;

2) Олександра Сороку (1973 р.н., громадянина Росії, раніше засудженого в РФ за скоєння вбивства) – до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна;

3) Юрія Макаревича (1960 р.н., громадянина Росії, раніше засудженого в РФ за скоєння розбійного нападу) – до 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Суд визнав, що вказані особи у складі злочинної організації скоїли, зокрема, навмисне вбивство з корисливих мотивів. Так, 30 грудня 2006 вони увірвалися до будинку по вул. Перемоги у  Білгород-Дністровському і цинічно розстріляли господаря – приватного підприємця А.Діденка. Бізнесмена позбавили життя за 10 тисяч доларів, що їх знайшли в оселі. В цей же день убивць затримали оперативники відділу по боротьбі з організованими злочинними угрупованнями Одеського УБОЗ.

Як з’ясувалося в ході слідства, котре провадила Білгород-Дністровська міжрайонна прокуратура, знаряддя вбивства - пістолет марки «ТТ» - злочинці контрабандою завезли в Україну з Молдови через пункт пропуску «Виступовичи».

 Згідно судової ухвали, засуджені у порядку солідарної відповідальності мають сплатити вдові вбитого комерсанта 555 тисяч гривень.

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: АР

AP Photo/Сергей Чузавков 23.05.2009. Сегодня в Киеве работники местного зоопарка и их коллеги из Мюнхена усыпили 39-летнего слона Боя и сделали ему ортопедическую операцию, то есть подстригли ногти.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: