ТЕМА

Суд у справі Кожі перенесли на 12 березня

29 февраля 2008 | 10:57

Святошинський районний суд Києва переніс розгляд адміністративного правопорушення, яке нібито вчинив екс-заступник начальника кобри Олексій Кожа відносно спікера Верховної Ради Арсенія Яценюка, на 12 березня.


Причиною оголошення перерви стало клопотання адвоката Кожі Тетяни Монтян про необхідність допитати у якості свідка капітана міліції Гурененка, який писав рапорт про правопорушення.

Також, за словами Монтян, у протоколі міститься багато недостовірної інформації.

„Наприклад, ми з’ясували, що автомобіль з номерним знаком АІ 2025 АФ насправді належить мешканцю Броварів. Це – Опель Астра, а у протоколі сказано, що цей номер належить Тойоті Ленд крузер, на якій нібито пересувався Яценюк”, - заявила Монтян.

Нагадаємо, звільнений заступник командира загону «Кобра» Олексій Кожа заявив, що оскаржить своє звільнення в суді.

МВС звільнило з посади заступника начальника ДАІ України, який відповідав за діяльність «Кобри», керівника і заступника керівника «Кобри».

Згідно з повідомленням, таке рішення було прийнято за результатами попередньої перевірки інциденту з машиною заступника керівника «Кобри».

ProUA



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: АР

В новом фильме Сильвестра Сталлоне «The Expendables». Губернатор Калифорнии сыграет самого себя губернатора Калифорнии, сообщает AP. Помимо Терминатора в новом боевике будут заняты Микки Рурк, Эрик Робертс, Дольф Лундгрен, Михаил Пореченков, Сандра Баллок (возможно), Форест Витакер и, конечно, сам Сталлоне.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: