ТЕМА

Міліція накрила трьох київських ділерів із 10.000 пигулок екстазі

07 марта 2008 | 14:26

Міліцією ліквідовано нелегальний канал постачання з Польщі великих партій психотропних речовин


  Після того як до Департаменту боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України надійшла оперативна інформація про те, що на території України діє глибоко законспіроване міжнародне злочинне угруповання, яким налагоджено канал постачання психотропних речовин в особливо великих розмірах з Республіки Польща та організовано їх збут у розважальних закладах великих міст України, було вжито відповідних заходів для  викриття  зловмисників.

Було встановлено, що до складу угруповання входять мешканці міста Києва, Донецької та Хмельницької областей. Для переправлення нелегального товару зловмисники використовували бандеролі, які відправляли поштою, а також через мережу міжміських та міжнародних перевезень.

Спілкувалися між собою наркоторговці через  мережу Інтернет, а також за допомогою мобільних телефони з номерами різних операторів зв'язку. По території держави та за її межами пересувалися різними видами транспортних засобів, часто змінювали місце мешкання.

Клієнтів, яким збували психотропні речовини «екстазі», зловмисники довго вивчали, побоюючись натрапити на працівників  правоохоронних органів, і тільки після цього включали їх у свою мережу як збувальників.

У січні 2008 року оперативні працівники провели оперативну закупку невеличкої  партії психотропної речовини. Після дослідження стало відомо, що цей небезпечний засіб завозиться з території Республіки Польща.

Робота щодо встановлення кола підозрюваних осіб, місць, де ними збувалися наркотичні речовини, дала можливість замовити у злочинців велику партію небезпечного товару.

Днями при збуті партії наркотичних засобів у кількості 10 тис. таблеток «екстазі»  трьох членів цього угруповання було затримано у місті Києві.

ДЗГтаМД МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Matt Stuart

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: